Perakende sektöründe hizmetlerine devam etmekte olan 2 marketler zinciri çeşitli kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 2 market bünyesinde görevde bulunmak isteyen adaylar haberimiz üzerinden alınacak kadroları, başvuru bilgilerini ve diğer ilan detaylarına ulaşabilirsiniz.

Şok Market ve a101 Market hangi kadrolarda personel alımı yapacak?

Şok market personel alımı ilanları ise şöyledir; bölge yöneticisi, satınalma müdürü, kayıp önleme yöneticisi, market elemanı, depo operatörü ve depo elemanı gibi kadrolar için personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca şok marketin alım yapacağı bölgeler ise şöyledir; Çanakkale, İstanbul, Aydın, Kocaeli, Düzce, Sakarya, Zonguldak, Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya gibi bölgeler için alım sağlanacaktır.

a101 market'in personel alımı yapacağı kadrolar ise şöyledir; reyon görevlisi Balıkesir, reyon görevlisi Antalya, reyon görevlisi ülke geneli alım çalışma yeri Balıkesir kadroları için personel alımı yapacaktır. a101 marketler zincirinin alım yapacağı bölgeler ise şöyledir; Antalya ve Balıkesir gibi bölgeler için alımlar yapılacaktır.

2 MARKETİN PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Şok market güncel iş ilanlarını resmi kariyer adresi üzerinden vermekte olup, a101 market ise güncel iş ilanlarını Türkiye İş Kurumu İŞKUR'da yayınlamaktadır. Adaylar hangi markete iş başvurusu yapmak ve ya hangi marketin iş ilanlarını incelemek istiyorsa aşağıda verilen bağlantılardan yararlanarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.

a101 market iş ilanları için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

şok market iş ilanları için: https://www.kariyer.net/firma-profil/yildiz-holding-4325-29208

Editör: TE Bilisim