Şok marketler zinciri perakende alanında hizmet sunmakta olup, bu alandaki hizmetlerini sürdürebilmek için personele ihtiyaç duymaktadır. Şok market resmi kariyer adresinden verdiği ilanlar doğrultusunda farklı kadrolarda personel alımı sağlayacak.

ŞOK MARKETİN PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADRO DETAYLARI NEDİR?

Şok market kariyer adresinden verdiği iş ilanları ise şöyledir; market elemanı, bölge yöneticisi, satınalma müdürü, kayıp önleme yöneticisi, mağaza elemanı, forklift operatörü, depo operatörü, depo elemanı, depo sayım ve mal kabul elemanı gibi kadroları için personel alımı sağlayacağını açıkladı. Peki Şok market hangi bölgeler üzerinden personel alımı yapacak?

ŞOK HANGİ BÖLGELERDEN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Şok market resmi kariyer adresi aracılığı ile verilen ilanlar neticesinde Kuşadası, Ankara, Aydın, Muğla, İstanbul, Balıkesir, Afyon, Aksaray, Amasya, Ağrrı, Antalya gibi bölgeler üzerinden personel alımı sağlayacağını bildirdi. Şok market şirketinin yayınladığı iş ilanlarına nasıl iş başvurusu sağlanır?

ŞOK MARKET ŞİRKETİNE NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Şok marketler zinciri yayınladığı iş ilanlarına iş başvuru kabulünü resmi kariyer adresi üzerinden gerçekleştirmektedir. Şok markete iş başvurusu sağlamak isteyen adaylar aşağıda verilmiş iş ilanı adresine giderek üye girişi işlemlerinin ardından iş başvuru aşamasına geçebilirler.

Şok market iş ilanları için; http://bit.ly/2ZoFT1C

Editör: TE Bilisim