ŞOK Market ülkemizin her noktasında bulunan ve oldukça bilinen bir mağaza zinciridir. Özellikle geçtiğimiz sene ŞOK Market yaptığı yatırımlar ile büyüme oranını ciddi düzeyde artırdı. Bu sene de büyüme oranını artırmasını beklediğimiz ŞOK Market'ten istihdam etmek isteyenlere müjdeli bir haber geldi.
ŞOK Market'in ilk hedefi Türkiye geneli toplam 4 bin mağazaya sahip olmaktı ve geçtiğimiz gün İstanbul Ümraniye'de ŞOK Market hedeflemiş olduğu 4 bininci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Hedef 4 Bin Personel!

Şu anda perakende sektörünün liderleri arasında yer almakta olan ŞOK Market'in şu anda kendi bünyelerinde toplam 17 bin personel istihdam etmekte olup bu rakamın her geçen gün arttığı gözlemlenmektedir.

ŞOK Market'ler CEO'su Uğur Demirel yaptığı açıklamasında 2011 yılında bin 200 mağazaya sahip olarak satın almış oldukları ŞOK Marketler zincirini 2016 yılında %40 oranında büyüttüklerini duyurdu. 

2016 yılında toplam 4 bin kişiye daha istihdam sağladıklarını duyuran ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel 2017 yılında mağaza sayılarını toplam 5 bine çıkarmak istediklerini duyurdu. ŞOK Market mağaza sayısını 5 bine çıkartırsa toplam %25'lik bir büyüme daha olacak ve her gün ortalama 3 yeni mağaza açılmış olunacak.

ŞOK Market'in bir marketinde toplam 4 personelin istihdam ettiği düşünülürse 2017 yılında 4 bin kişiye daha iş imkanının sağlanması beklenmektedir. Başvurular ŞOK Market'in resmi internet sitesinde ki başvuru formu aracılığı ile yapılmaktadır.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx
Editör: TE Bilisim