ŞOK Merket personel alımı yapacak. Resmi İnternet adresi üzerinde yeni iş ilanları duyurdu.

ŞOK Market bildiğiniz gibi Market Zincirlerinden biridir. Büyük ölçüde her ilçede bir makreti bulunan ŞOK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapacak. Online olarak yapılacak başvurular için bulunduğunz il ve ilçe ön planda tutuluyor. Bu yönde alımlar Mağaza Elemanı unvanında yapılmaktadır. ŞOK Marketten işe başlayan adaylar uygun alanlarda görevlendirilerek çalışma alanı oluşturuluyor.

Mağaza Elemanı Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

Eğer bu spruya cevap arıyorsanız, Bazı nitelikleri taşıyor olmanız gereklidir. Öncelikle Lise Mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Bunun dışında;

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, İletişim becerisi yüksek olan, Sabırlı ve Sorumluluk alabilmek, Mazacılığı meslek edinmek ve bu alanda ilerlemek isteyen adaylar başvuru yapabilecekler.

ŞOK Market Mağaza Elemanı Hangi Alanlarda Hizmet verecek?

- Güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilerimizi karşılamak,

- Mağazanın depo, raf düzeni ve temizliğini sağlamak,

- Ürünlerimizin belirlenen standartta ve kalitede reyonlara yerleştirmek,

- Kasa ile ilgili tüm işlemleri gerçekleştiren,

- Kampanyaları takip ederek, müşterilerimize aktarmak,

adayşarın görevlerindendir.

Online Başvuru Alınacak?

ŞOK Market 2012 yılı Personel Alımı başvuruları online ortamda alınacak. ŞOK kariyer adresi üzerindne doldurulacak online CV ile başvuru yapılacak. Uygun şehir ve ilçeye göre olşan boşuk esnasında adaylarla iletişime geçilecektir.

Örnek Online Başvuru Formu:

Yukarıda gördüğünüz sadece Örnek Online başvuru formudur. Söz konusu bu başvuru ekranına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kulalnarak online başvuru ekranına ulaşaibilirsiniz.

ŞOK MARKET ONLİNE BAŞVURU FORMU: https://kurumsal.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer/is-basvuru-formu