Ülkemizin en büyük kolejlerinden bir tanesi olan ve yüzlerce eğitim kurumu ile faaliyetlerine uzun süredir ara vermeden devam eden Sınav Koleji Okulları öğrenci sayısını artırabilmek için yatırımlarına hızla devam etmekte ve Türkiye'nin dört bir yanına yeni kolej açılışları gerçekleştirmektedir.

Ülkemizde eğitim konusunda başarılı çalışmaları bulunan ve çoğu ailenin tercih ettiği Sınav Koleji Okulları aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Sınav Koleji personel alımı ilanı yayımlamak yerine başvuruları sürekli olarak kabul etmektedir. Peki Sınav Koleji Okulları hangi pozisyonlara alımlar yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR NELERDİR?

Sınav Koleji Okulları ihtiyaçlara göre personel ve öğretmen alımları gerçekleştirmektedir. Peki ilanlara ilişkin detaylar nedir? Buna göre adayların öğretmenlik pozisyonları için diplolamalarının olması gerekmekte olup adayın öz güvenli, işini sorumluluk ile yapabilecek ve öğrenciler ile iyi iletişim kuracak adayları almaktadır. Pek ihangi pozisyonlara başvurular kabul ediliyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIMLAR KABUL EDİLİYOR?

Sınav Koleji Okulları resmi internet sitesi aracılığı ile personel alımlarını kabul etmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar kabul ediliyor? Buna göre Ana sınıfı öğretmenleri, Sınıf öğretmenler, İngilizce öğretmenleri, Native speakerlar, Ortaokul ve lise branş öğretmenleri, Kurs öğretmenleri, Anaokulu Md. ve Md. Yrd. ları, İlkokul Md. ve Md. Yrd. ları, Ortaokul Md. ve Md. Yrd. lar, Lise Md. ve Md. Yrd. ları, Rehber öğretmenler pozisyonları için başvuruları kabul ediyor. Başvurusunu yapmak isteyen adayların (http://ik.sinav.com.tr/) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ilgili sayfaya gitmesi ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim