Ülkemizin en çok izlenen ve kaliteli programları ile sıklıkla gündeme gelmek de olan Ciner Grup bünyesinde yer alan Show TV kaliteli hizmet vermek ve açık pozisyonlarını tamamlamak için personel alımları gerçekleştirmektedir. Ciner Grup genel olarak personel alımı ilanı yayımlamak yerine CV başvuruları kabul etmekte olup gelen CV başvuruları değerlendirerek uygun kişileri işe almaktadır.

Ciner Grup bünyesinde yer alan Show TV'de sizlerde istihdam etmek istiyorsanız CV'niz ile başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Personel alımına başvurular Ciner Grup'un resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

http://www.cinergroup.com.tr/insan-kaynaklari/basvuru-formu

Ciner Grup bünyesinde yer almakta olan şirketlerde ve Show TV'de istihdam etmek istiyorsanız yukarıda verilmiş olan linki takip ederek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular sırasında kendinizden, eğitim durumlarınızdan, referanslarınızdan, hobilerinizden bahsetmeniz gerekmektedir.

Show TV bünyesinde görev yapmak isteyen adaylar yukarıda verilen linki takip ederek başvurularını yapmakta olup gelen tüm başvurular Ciner Grup tarafından incelenmektedir. Gelen başvurulara göre değerlendirilmeler yapılmakta ve uygun bulunan adaylar personel olarka Ciner Grup bünyesinde göreve başlamaktadır.

TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ