Ülkemizin kaliteli petrol anlayışını benimsemiş olan sayılı firmalar arasında yer alan ve dünya markası olma yönünde giderek büyüyen Shell & Turcas Petrol Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte sadece Türkiye'de kalmayarak dünyanın yüzlerce farklı bölgesine yeni satış ofislerini ve şubelerini açmaya devam etmektedir.

Shell & Turcas Petrol Anonim Şirketi yatırımlarına hızla devam eden Shell Petrol yine ihtiyaçlar halinde personel alımları gerçekleştirmekte olup bu ilanları firma kendisi hazırlamaktadır. Öncelikle hangi bölge için hangi pozisyonlara ihtiyacın olduğunu gözlemleyen firma ilgili pozisyonlar için aranmakta olan nitelikleri ve ilanları hazırlayarak kariyer, iş ilanları siteleri vasıtası ile kamuoyuna pozisyonları duyurmaktadır. Peki Shell & Turcas Petrol Anonim Şirketi hangi pozisyonlara personel alıyor ve ilan bilgileri nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Shell & Turcas Petrol Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmekte olup ilana ilişkin bilgiler nedir? Buna göre başvurular ve personel alımı Shell & Turcas Petrol Anonim Şirketi tarafından yapılmakta olup Türkiye geneli 30'a yakın kadro için personel alımı yapılmaktadır. Adayların en az lise mezunu olması, işini dikkatli yapacak olması, bazı pozisyonlar için vardiya sistemine uyum sağlaması ve pompacılık pozisyonunda sigara içmeyen adayların tercih edilecek olması görülmektedir. Peki pozisyonlar ile başvuru bilgileri nedir?

POZİSYONLAR ve BAŞVURU BİLGİLERİ

Shell & Turcas Petrol Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 30'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Yayımlanan ilanlara bakıldığında İstasyon Muhasebe Sorumlusu, Ön Saha Satış Elemanı, Forklift Operatörü, Proje Yönetim Müdürü, Akaryakıt İstasyonu Servis Elemani, Fuels Marketing Manager vb. gibi kadrolar için personel alımı yapılmakta olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için (https://goo.gl/CQoz7U) linkini kopyalaması, yukarıdaki tarayıcı adres çubuğuna yapıştırarak başvuru sayfasına ulaşması gerekmektedir. Buradan adaylar istediği pozisyon için başvurularını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim