Kamu kurumlarında yapılan A grubu personel alımlarından bir tanesi olan Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş yardımcılığı başvuruları tamamlanarak, adayların beklediği KPSS puan sıralamasına göre yazılı sınav listesi belli oldu. Bilindiği gibi SGK müfettiş alımlarında 2017 yılı KPSS puanlarına göre gerekli olan başvurularını tamamladılar. Atama yapılacak olan kuruma 50 kişilik alım için 250 aday yazılı sınava alınacak. Yazılı sınav ne zaman belli oldu.

SGK MÜFETTİŞLİK YAZILI SINAVI NE ZAMAN?

Başvuruları kabul edilerek alınacak olan aday sayısından 5 katı oluşturulan listede adı bulunan adaylar 17 Mart 2018 tarihinde Ankara'da SGK Rehberlik ve Teftiş Biriminde yazılı sınava tabi tutulacaklar. Açıklanan sonuçlara göre KPSS sıralamasında en az 88,91028 bulunan adaylar yazılı sınava girecekler. 

SGK müfettiş yardımcılığına başvuru yapan adaylar KPSS P22, P48 puan sıralamasına göre  sınavına girmeye hak kazanan adaylar 250 aday, yazılı sınava İngilizce dili dışında başka bir dilde girecekler için telefon ile SGK Rehberlik ve Teftiş Kurumu başkanlığına 2 Mart tarihinden önce aramaları gerekli olacak. Yazılı sınav 17 Mart sabah 9:00 ile 12:00 arasında birinci oturum öğleden sonra ise 14:00 ile 17:00 arasında ikinci oturum yapılacak. Sınava giriş belgesi ise adreslere gönderilecek. 

Yazılı Sınava girmeye hak kazananların listesi için tıklayın

Editör: TE Bilisim