Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada yeni açılacak hastaneler için 3 bin ek personel alımı yapılacağını müjdesini verdi. Diğer yandan yap işlet devret modeli ile faaliyetlerini sürdüren Şehir hastanelerine özel firmalar aracılığı ile gerçekleştirilecek olan personel alımlarına başvurular devam ediyor. Rönasans firmasının üç il genelindeki ilanlarına ait detaylar şu şekilde olacak.

3 İLDE PERSONEL ALIMI;

İstanbul ilinde işletme müdürü ile elektrik işleri müdürü kadrosunda teknik ofis ve elektrik işleri bölümünde görevlendirilecek olan personel alımları yapılacak. Adaylar bu alımlarda İstanbul ilinde görevlendirilecekler.

Üniversitenin inşaat mühendisi bölümünden mezun, yurt dışı alt yapı projesinde 10 yıl tecrübesi olan, ileri derecede İngilizce bilen, analitik düşünebilen ve problem çözme becerisinde olan, seyahat engeli olmayan,

Mühendislik Fakültelerinden Elektrik mühendisliği Elektrik Elektronik mühendisi bölümü mezunu olup bu alanlarda 15 yıl tecrübesi olan, takım çalışmasına uygun seyahat engeli olmayan, yoğun iş tecrübesine uyum sağlayabilecek. ileri derecede İngilizce bilen ve office programı ile Autocad programlarına hakim olan adaylar başvuru yapabilirler.

Hukuk müşaviri kadrosunda; Hukuk Fakültesi mezunu, 10 yıl kurumsal hukuk alanında görev alan, iş hukuku ticaret hukuku ve borçlar hukuku alanında bilgi sahibi olan dava takibi ve duruşma tecrübesi olan, iyi derecede yazılı ya da sözlü müzakere yapma becerisinde olan adaylara yönelik olarak alım olacak.

Hastane, AVM, Havaalanı, Ofis ve Terminal Binalarını işletmesinde en az 5 yıl tecrübesi olan adaylara yönelik olarak vardiyalı çalışma esaslarına uyum sağlayabilecek, askerlik ile ilişiği olmayan, meslek liselerinden ve inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? Adaylar ilanlara başvurularını https://careers.ronesans.com/content/JobSearchUS/?locale=en_EN/ adresi üzerinden yapabilirler.

Editör: TE Bilisim