Resmi Gazete tarafından ve Türkiye İş Kurumu tarafından 01 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamu kurumları ve kamu kuruluşları personel alım ilanlarını yayımladılar. Yayımlanmış olan ilanlara göre yüzlerce kişilik boş kadro için personel alımları ilanları yayımlanarak bu yönde personel olmak isteyenşer için bir müjde oldu. Tüm adaylar Seçim Sonrası yayımlanacak ilanları beklemekteydiler ve Seçimden sonra 01 Nisan 2019 tarihi itibari ile ilanlar yayımlanmaya başlandı. 

Söz konusu ilanlar Resmi Gazete ve Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlandı ve bizde işin olsa ailesi olarak yayımlanan ilanlar sizlerle paylaşıyoruz.

01 NİSAN 2019 İŞKUR İ İLANLARI:

Türkiye İş kurumu ilanlarını yayımladı . Yayımlanmış olan ilanlaragöre, İl Emniyet Müdürlükleri, Et kombinasyon Müdürlüğü, Sulama Birliği ve üniversite bünyesindeki eksikliği gidermek için ilanları yayımladı. Buna göre, Artvin Çoruh üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı 2 Temizlik Görevlisi, Samsun Emniyet Müdürlüğü 1 Büro İşçisi, Güzler Sulama Birliği 1 Şoför - Yük Taşıma işçisi, Elazığ Valiliği Emniyet Müdürlüğü 2 Beden İşçisi ( Genel ), Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı 7 Çiftçi ( Tarla Ürünleri ) ( Zirai Sulamacı ), Amasya Emniyet Müdürlüğü 1 temizlik Görevlisi, Bingöl Et Kombinasyon Müdürlüğü 1 Kaynakçı, 1 Soğutma Sistemi Operatörü, 1 Şoför - Yük Taşıma alacak. Elazığ Valiliği Emniyet Müdürlüğü ise 1 beden İşçisi ( Genel ) alımı yapacak.

01 NİSAN 2019 RESMİ GAZETE İLANLARI:

Resmi Gazetenin 01 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre farklı üniversiteler ve kurumlar personel alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda önde gelen ilanlar arasında, TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan 55 Personel AlımıKültür ve Turizm Bakanlığı YTB Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 60 KPSS Puanı İle 38 Sözleşmeli Kamu Personeli Alım şeklindedir.

Diğer İlanlar ise, Iğdır Üniversitesi Rektörlüğünden, Kayseri Üniversitesi Rektörlüğünden, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğünden, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğünden, Aksaray Üniversitesi Rektörlüğünden, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden geldi.

Editör: TE Bilisim