Ülkemizin dört bir bölgesinde bulunan kaymakamlıklar aralıklarla kendi bünyelerinde görev yapmak üzere İŞKUR Toplum Yararına Programlar kapsamında kamu personeli alımları gerçekleştirmekte olup bu alımların büyük bir bölümü geçici süreli olarak yapılmaktadır.

Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından kamuoyuna yeni bir ilan yayımlandı ve İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında toplam 172 kamu personeli alımı yapacağı duyuruldu. Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır, alınacak olan adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığı, İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında toplam 172 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olması ve başvuru yapabilmek için ilgili bölgede yaşıyor olması gerekmektedir. Başvuru tarihleri 6 Şubat'ta sona erecek olup iş başı 15 Şubat'ta başlayacak ve iş 9 Kasım 2018 tarihinde sona erecektir. Yani adaylar geçici süreli olarak Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığı bünyesinde istihdam edecektir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığı İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında toplam 172 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Toplam 172 kişilik kamu personeli alınacak, adaylar çevre temizliği pozisyonunda görev yapacak ve başvurular Şanlıurfa İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır. Ancak adayların ilgili bölgede yaşıyor olması gerekmektedir.