Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 memur alımı Sakarya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta alımı yapılacaktır başvurular nasıl yapılır .

Kamu kurumlarına farklı ünvanlarda ve farklı sayılarda memur alım ilanları devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de belediye başkanlıkları tarafından istihdam edilen itfaiye eri alımı ile zabıta memuru alımı kadrolarıdır. Sakarya Büyükşehir Belediyesi atama yoluyla zabıta memuru kadrosunda ve itfaiye iyi kadrosunda 40 memur alımı açıkladı. Adaylar bu alımda gerekli olan bazı başvuru şartları şu şekildedir.

SAKARYA BELEDİYESİ KADIN ERKEK ZABITA, İFTAİYE ERİ ALIMI;

657 sayılı devlet memurları kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel başvuru şartlarına sahip olmak ve 2018 Kamu Personel Seçme Sınavı P3 puan türünden asgari olarak en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Erkek ve kadın adaylar zabıta memuru alımı ile itfaiye eri alımı başvuru yapabilecekler. İlk defa atanmak üzere gerçekleştirilecek olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi personel alımı eğitim şartlarında ehliyet şartı aranmaktadır. 20 kişilik alımda B sınıfı ehliyet sahibi 10 kişilik alanda A sınıfı sürücü ehliyet sahibi 10 kişi alımda ise C sınıfı sürücü sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekmektedir. Eğitim şartları ise şu şekilde aktarılmıştır.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 40 Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Şartları

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DÜŞÜK KPSS İLE MEMUR ALIMI;

Düşük KPSS ile personel alımı yapan kurumlardan bir tanesi de Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığıdır. Adayların en az 55 puan almaları bu alıma başvuru yapmak için yeterli olacaktır. Eğitim şartlarında ise en az önlisans bölümlerin itfaiyecilik ve yangın güvenliği ya da sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü mezunu olmak gerekmektedir. Ehliyet sertifikası şartlarında ise C sınıfı ehliyet sahibi olmak gereklidir. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 İtfaiye Eri Alım İlanı Yayımlandı! KPSS En Az 55 Puan