Sağlık Bakanlığına KPSS olmadan personel alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 2019 danışman alım ilanına göre İş Analisti, İş Zekası Geliştirme Danışmanı, Karar Destek Uzmanı, Kıdemli Yazılım Mimarı, Veri Kalitesi, Test ve Analiz Uzmanı, Veri Tabanı Danışmanı, Yapay Zeka Uzmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı, Yazılım Test Personeli kadrolarında istihdamlar yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

9 farklı kadrodaki alımlarda adayların SSGDP projesinin yapım işleri, danışmanlık hizmetleri ve diğer kadrolardaki alanlarında görevlendirilecek. Başvuru şartları ilanlarda farklılık gösterecek. İş analisti kadrosunda başvurular 15 Mart tarihinde tamamlanacak. Adayların 4 yıllık fakültelerden mezun olmaları, iş tecrübesine sahip olmaları, bilgisayar ve office programlarına hakim olmaları, yabancı dil bilgisine sahip olmaları istenilecek.

Geçtiğimiz gün ilan edilen ve Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımlarında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki link üzerinden ilanlara erişebilir. İlan metinlerine ve ilana başvuru için cv örneklerini doldurarak son başvuru tarihinden önce gerekli olan işlemleri yapabilirsiniz.

İlana erişmek için: https://sbsgm.saglik.gov.tr/TR,53519/danisman-alimi-ilani-2019.html

Yukarıdaki linki kopyalarak, yeni tarayıcıdan açabilirsiniz. Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirerek, sosyal medya siteleri üzerinden hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim