Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacak. Bu yönde başvurular 01 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylara verilmiş olan 15 günlük sürenin sonuna gelindi. haberimizin devamında sizlere detayları aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Sağlık Bakanlığı Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında Teknik Dil Tercümanı alacak. Bu yönde adayların görevleri,. Dünya Bankası başta olmak üzere diğer uluslararası kuruluşlarla yapılacak yazışmaların İngilizceden Türkçeye, Türkçeden İngilizceye tercüme edilmesi, Tercüme yapılan tüm dökümanların arşivlenmesi, Uluslararası yayımlanmış ve proje çalışmalarında kullanılacak belgelerin çevirilmesi,

Topland, Konferans veya Seminer vb. etkinlikleri proje yöneticisi başta olmak üzere proje kapsamında danışman veya kurum personellerinin ardıl tercümesinin yapılması ve .Projeyle ilgili konularda Dünya Bankası başta olmak üzere diğer uluslararası kuruluşlarla iletişimin sağlanması gibi hizmetler beklenecektir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Proje kapsamında alım yapılacak Teknik Dil Tercümanı adaylarından, Sağlık, Ekonomi vb, alanlardaki metinlerin tercümesi konusunda en az 2 yıl tercüme sahibi olmak, Ardıl çeviri alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmak, yurtiçi ve yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Üniversitelerin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği veya MütercimTercümanlık Bölümlerinden birinden mezun olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için başvurular 01 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 15 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular, Son başvuru tarihi en geç 18 Nisan 2019 tarihine kadar, 

adayların Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını (PYDB/2018/CS/P.3/IC/1 - Teknik Dil Tercümanı) içeren bir başvuru mektubuyla ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte son başvuru gününe kadar "T.C. Sağlık Bakanlığı Proje Yönetim Destek Birimi Satınalma Birimi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001. Cadde No:9 06800 Çankaya/ Ankar"  adresine postayla veya elden ulaştırmaları gerekmektedir.

İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim