Sağlık Bakanlığı resmi internet adresi üzerinde perosnel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sağlık sistemlerinin güçlendirilmesi projesi kapsamında personel alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapabilmekeri için belirtilen şartları taşıyor olmaları gereklidir.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi adı altında  İngilizce Tercüman alımı yapacağını belirtti. Danışman, Proje sonuna kadar tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finansman kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecektir. İşin Ocak 2020 içinde başlatılması planlanmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Üniversitelerin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dil Bilimi veya Mütercim-Tercümanlık Bölümlerinden birinden mezun olmak,
  • İngilizce dilinde ilan tarihinden önce 3 yıl içinde yapılan YDS'den en az 85 puan almak veya ilan tarihinden önceki 3 yıl içinde yapılan, buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak.
  • Sağlık, ekonomi vb. alanlardaki metinlerin tercümesi konusunda en az 2 yıllık tecrübe sahibi olmak,
  • Tercihen ardıl çeviri alanında en az 2 yıllık tecrübe sahibi olmak,
  • İngilizce eğitimi ve öğretimi alanında öğretici olarak en az 2 yıllık tecrübeye sahip olmak
  • Tercihen uluslararası kurumlar (AB, Dünya Bankası vb.) tarafından finanse edilen projelerde en az 2 yıl çalışmış olmak,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak veya ertelemiş olmak,
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahate engeli olmamak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanına başvurular ilanın yayım tarihi olan 24 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 08 Kasım 2019 tarihine kadar saat 18:00 a kadar başvuru alınacaktır. Adaylar başvurularını başvuru şartlaırnı taşıdıklarını gösteren bir dilekçe ile T.C. Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Genel Müdürlüğü Satınalma Birimi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001. Cadde No:9 06800 Çankaya/ Ankara adresine gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU VE İLANIN DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim