Sağlık Bakanlığı personel alımı için ilan yayımladı. bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere En az İlkokul mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 503 personel alımı yapılacak. Söz konusu yayımlanmış olan ilan için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanına kimler başvuru yapabilir? Nasıl Başvuru yapılacak?

İlanın Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: 503

Alım Yapılacak Kontenjan: Temizlik Görevlisi

Alım Yapılacak Şehir: İstanbul

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu için adaylardan genel olarak " Engelli olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin A bendinde bulunan 1, 4, ve 6. maddelerindeki şartların sağlanıyor olması, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az İlkokul mezunu olmak " gibi şartlar aranacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İlana başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak. Buna göre en geç 19 Ağustos 2022 tarihi gün bitimine kadar online olarak başvuru yapılacak. Bakanlık başvurusunda bulunmak için adayların aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

İSTANBUL SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU EKRANI: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00006965912

Editör: TE Bilisim