Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığına bağlı bulunmakta olan kurumlar yayımlamış oldukları ilanlar ile personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna bildiri ilan edilmektedir. Yeni yayımlanan ilan ile Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere danışman personeli alımı yapacak. Peki alınacak olan danışman personelleri hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Başvurular Ne Zaman

Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğünün danışman pozisyonu için alım yapacağı kadro için adayların 3 Mart 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kimler Başvuru Yapabilir

Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü danışman personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan adayların sahibi olması gerektiği nitelikler nedir? Kimler başvuru yapabilir?

Üniversitelerin uzaktan eğitim ile ilgili bölümlerinde en az doçent düzeyinde
akademik unvana sahip olmak
En az 5 yıllık deneyimli olmak
Uzaktan eğitim ile ilgili; öğretim yönetim sistemleri, uzaktan eğitim standartları veya
benzeri konularda ulusal ve/veya uluslararası bir projede/projelerde planlama,
yönetim, değerlendirme ve benzeri görevlerde danışman, uzman vb. olarak çalışmış
olmak.

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü tarafından aranmakta olup başvuru yapacak olan adayların 3 Mart 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim