Sağlık Bakanlığı her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. En çok alım yapan kurumlar arasında yer almakta olan Sağlık Bakanlığının tüm açmış olduğu kadrolar büyük ilgi görmekte ve beklenenden daha fazla aday tarafından başvuru almaktadır. Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulunan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu yayımlamış olduğu bildiriler ile personel temin ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile danışman alımı yapılacağı belirtildi. Peki kaç personel alınacak? Şartlar nedir? Başvurular ne zaman kadar yapılacak?

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu personel alım ilanına göre adaylar başvuru için bildiri de verilmiş olan adrese şahsen başvuru ya da kargo yolu ile başvuru yapabilecek. Kısa listeye alınan adaylara e-posta yolu ile dönüşler yapılacak.

Başvurular 15 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek olup adayların en son saat: 18.00'a kadar Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna başvuru yapması gerekmektedir. Aksi takdirde yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar Alan Uzmanı – Yalın Yönetim (Stok) Rapor Bazlı Bireysel Danışman kadrosunda çalışacak olup ilanda belirtilmiş olan adrese müracaat edebilirler. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.tkhk.gov.tr/DB/18/8128_yalin-yonetim-stok-r