Yıl içerisinde on binlerce kişilik atama yapan ve Maliye Bakanlığından en kolay kadro çıkan kamu kurumları arasında yer almakta olan Sağlık Bakanlığı her sene ciddi atamalar gerçekleştirmekte olup bu sene 9 bin ve 18 bin olmak üzere 27 bin kişilik sağlık çalışanı alımı gerçekleştirdi.

27 bin sağlık çalışanı alımı ardından yeni bir alım daha yapılacak mı, yapılacaksa atamalar ne zaman yapılacak derken müjdeli haberi Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından geldi. Peki Sağlık Bakanı nasıl bir açıklama yaptı, alımların ne zaman yapılacağı duyuruldu mu, hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

SAĞLIK BAKANI MÜJDEYİ VERDİ!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından yapılan açıklama da toplam 31 bin personel alımı yapılacağı söylendi. Peki alımlar ne zaman yapılacak, hangi kadrolar için yapılacak? Buna göre 19 bin sağlık işçisi ve 12 bin doktor alımı olmak üzere toplam 31 bin personel alımı yapılacaktır. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı 31 bin personel alımı yapacak olup ilk olarak 19 bin sağlık işçisi için ilanların hazırlanması ve kamuoyuna önümüzdeki süre içerisinde duyurulması bekleniyor büyük ihtimal ile alımlar İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulabilir. 12 bin doktor ise yine ilk defa ve yeniden atama kurası ile yapılacaktır. Bu alım hakkında da tarih verilmedi fakat İşin Olsa ekibi olarak bizler sizin için ilanları takip ediyoruz. İlk yayımlandığında bilgi edinmek için sitemizi, sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye devam ediniz.

Editör: TE Bilisim