Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Sağlık personeli alımlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, tarafından 15 bin sağlık personeli alımı için verilen bilgileri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Özel bir kanalın canlı yayın konuğu olan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, son günlerde konuşulan sağlık personeli alımlarına  dair açıklamalar yaptı. Konuk olduğu programda personel alımları hakkında Sağlık Bakanı Recep Akdağ, şu açıklamaları yaptı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ,”Uzun zamandır konuşulan 15 bin sağlık personeli alımları için alınacak olan sağlık personelleri kısa zaman içinde görevlerine başlamalarını istiyoruz. Ülkemizde yaşanan “Fethullahçı Terör Örgütü” tarafından gerçekleştiren 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması halen devam etmekte olup, bununla birlikte ataması gerçekleşecek olan sağlık personelleri en geç 1 ay içinde görevlerine başlayabilecekler” dedi

Daha önceden açıklanan 15 bin sağlık personeli alım ilanlarına ilişkin de  konuşan Sağlık Bakanı Akdağ, Kısa bir süre içerisinde sağlık personeli olarak 3800 alım gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan bu alımları da adaylar açıklanacak olan ilanları kontrol ederek takip edebilirler dedi.

2017 yılı içerisinde kendilerine verilen 15 bin kadronun daha önceden yeterli gelmeyeceğini açıklayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, belirtildiği gibi Maliye Bakanlığı ile yapılacak olan görüşmeler ile birlikte verilen bu 15 bin kadronun arttırılması adına çalışmaları devam edeceğini dile getirdi.
Editör: TE Bilisim