Ülkemizin en yoğun hava trafiğinin yaşandığı havalimanlarından bir tanesi olan ve dünyanın dört bir yanına seferlerin düzenlendiği İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı müşteri memnuniyetini artırmak için hizmet kalitesini yükseltmeye çalışmakta, güvenlik önlemlerini artırmakta ve açık pozisyonları için aralıklarla personel alımları da gerçekleştirmektedir.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı personel alımı ilanları kuruluş tarafından hazırlanarak yayımlanması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapılacak Kuruluş: İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı
Farklı Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında istihdam etmek üzere 10'a yakın kadroya çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Mekanik Teknisyeni
Şoför/Sürücü
Depo Elemanı
Depo Elemanı
Otopark Görevlisi
Misafir Karşılama Elemanı
Muhasebe Uzmanı
Kat Görevlisi
Receptionist
Engelli Personel

Yukarıda İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için alınacak olan pozisyonların bazıları verilmiştir. Başvuru bilgileri aşağıdaki alana paylaşılmaktadır.

BAŞVURULAR

Yukarıda İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanının alım yapacağı pozisyonlara ve ilan bilgisine ilişkin tüm detaylar verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/xKFZvQ
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim