Ülkemizin en köklü şirketlerinden bir tanesi olan ve sahibi olduğu onlarca markayı Türkiye'de lider konuma getirmeyi başaran Sabancı Holding yeni yatırımlarına ara vermeden devam etmekte olup açık pozisyonları için sürekli personel alımları gerçekleştirmektedir.

Sabancı Holding'in personel alımı ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile görebileceğiniz gibi yine Sabancı Holding'in insan kaynakları bölümü aracılığı ile açık pozisyonlar, iş başvurusu, iş ilanlarından da görebilirsiniz. Buna göre Sabancı Holding yüzlerce personel alıyor.

ALINACAK POZİSYONLAR

Sabancı Holding yüzlerce personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Acente Uzmanı
Satış Uzmanı
Banka Satış Yöneticisi
Banka Kanalı Satış Yönetimi ve Koordinasyon Uzmanı
Projeler ve Süreç Yönetimi Uzmanı
Banka Satış Yöneticisi - Marmara ve Batı Karadeniz
İş Uygulamaları Uzmanı
İşletme Mühendisi
.NET Yazılım Geliştirme Uzmanı

Yukarıda Sabancı Holding'in sahibi olduğu şirketlerin alım yapacağı pozisyonlardan sadece bazılarıdır. Çok sayıda farklı pozisyona yurt geneli yüzlerce personel alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl gerçekleştirilir.

NASIL BAŞVURULUR?

Sabancı Holding'in sahibi olduğu firmalarda istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve bu link aracılığı ile başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Aşağıdaki linkten tüm pozisyonlar görüldüğü gibi nitelikler hakkında da bilgi sahibi olunmaktadır.

https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim