Son yılların en hızlı büyüyen özel bankaları arasında yer alan Finansbank'ın hisselerinin QNB'ye devir edilmesi ile söz konusu banka reklam bütçesini daha da artırdı ve müşterileri ile olan ilişkilerini artırmak için personel alım ilanları yayımlamaya başladı. Gençler başta olmak üzere emekliler ve işçiler için pek çok özel kampanya yapan QNB Finansbank önümüzde ki yıllar içerisinde en çok tercih edilen bankalardan bir tanesi olmayı amaçlamaktadır. Söz konusu banka yeni açtığı şubelerde ki personel sayılarını artırmakta ve müşteri memnuniyetinin daha da yükseltilmesi için yeni personel alımları gerçekleştirmektedir.

Personel Alımı Yapılacak Mı?

2017 yılına girmeye son saatler kala pek çok aday QNB Finansbank'ın 2017 yılında personel alımı yapıp yapmayacağı konusunda sorular sormaya başladı. QNB Finansbank'tan 2017 yılı personel alım ilanları hakkında her hangi bir açıklama gelmedi ancak bankanın büyüme oranı giderek arttığı için 2017 yılı içerisinde personel alımlarının gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

Lise mezunları başta olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adaylar için kadro ayırması beklenmekte olan Finansbanl'ın kurum sınavı düzenlemesi ve bu sınavdan başarılı olanları sözlü mülakatlara tabii tutarak başarılı bulunanları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere göreve başlatması bekleniyor. Şu anda farklı pozisyonlar için personel alımları yapmaya devam eden bankanın 2017 yılında yayımlayacağı kadroları görmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip ederek öğrenebilir.

http://www.qnbfinansbank.com/insan-kaynaklari/ailemize-katilin/is-ilanlari-ve-basvuru.aspx
Editör: TE Bilisim