Ülkemizin üç bir yanının denizler ile çevrili olmasından dolayı denizcilik sektöründe binlerce personel bulunmaktadır. Yine bu sektörde faaliyetlerine devam etmekte olan pek çok şirket yüzlerce personel alımı gerçekleştirmekte olup alımlar hakkında firmalar resmi internet sitesi aracılığı ile bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık kadroları duyurmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık kadrolarını duyurmakta olan Pusula Denizcilik kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere gemi elemanı alımı yapacağını duyurdu. Alınacak olan adaylar yüksek maaşlı olarak istihdam edecek. Peki bu kadro için kimler müracaat edebilir? İstenen şartlar nedir?

Kimler Başvuru Yapabilir

Pusula Denizcilik tarafından yapılan duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüksek maaşlı olarak istihdam edecek gemi elemanı alımı yapılacağı duyuruldu. Peki bu kadro için kimler müracaat edebilir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak

18 - 55 yaş arasında olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Sabıka kaydı olmamak

Seyahat engeli olmamak

Vasıflı ya da vasıfsız o

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Pusula Denizcilik firması tarafından aranmakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Alınacak olan personeller 3 bin lira ya da 2 bin dolar + SGK + maaş + sosyal haklar ile çalışacaktır. Detayları öğrenmek ve başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda ki adresten 15 Mart 2017'ye kadar müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/FuCjnU