Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. 2020 yılı 5 bin personel alım ilanı ne zaman açıklanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yok. 2018 yılında KPSS olmadan bir çok kadrodaki istihdamların ardından geçtiğimiz yıl içerisinde beklenen ilanlar açıklanmamış ve Yönetmelik değişikliği resmi gazetede açıklanması ile KPSS başvuru şartının aranacağı kesinlik kazanmıştı. Buna göre PTT iştiraklerine yapılacak olan aktif satış personeli alımı kadrosunda yeni ilanlar açıklandı. Bu ilanlara ilişkin detaylar şu şekilde olacak.

PTT MÜDÜRLÜĞÜNE PERSONEL ALINACAK!

PTTCEL Gebze merkez müdürlüğündeki personel alım ilanına göre Pttcell hat satışı yapacak olan personel arayışı olduğu ifade edildi. Buna göre başvurular sadece online olarak internet üzerinden alınacak. Başvuru şartlarında herhangi bir iş tecrübesi şartı yaş şartı ve eğitim şartı açıklanmadı. Diğer ilan detayları ise şu şekilde;

BURSA - GEBZE PTTCELL İLANI;

Bursa Merkez PTT Müdürlüğümdeki personel alımında satış tecrübesi olması istenildi. Buna göre adayların Yaş şartında en az 24 olmak üzere 35 yaşına kadar yaş aralığındaki adaylar başvuru yapabilirler. Hat satışı yapacak adaylar satış danışmanlığı kadrosunda istihdam edilecekler. Buna ilişkin detayları yine aşağıdaki link üzerinden edinebilirsiniz. Gelişmeleri ve memur alım ilanlarını mobil uygulamaları indirerek anında öğrenebilirisiniz. Ayrıca   (//bit.ly/2NCEVve)   (//bit.ly/2G5rXli) linkeri kopyalarak yeni tarayıcıdan açılması halinde ilanlara erişim sağlayabilirsiniz.

Başvuru detayları

PTTCELL Hakkında; 1840 yılından beirdir hizmet veren PTT Türkiyeninen köklü kurumları arasnda yer alıyor. Kurumun 2013 yılında yeni açtığı iştiraklerinden bir tanesi de PTTCELL mobil iletişim hizmeti sununan bir marka haline geldi.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim