farklı Kariyer platformları üzerinde yeni personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediliyor. Son olarak yayımlanmış olan ilanlara göre PTTCELL ve Türktelekom ile PTT Acentesine personel alımı yapılacağı bildirildi. Adaylar söz konusu olan personel alımı ilanlarına başvuru yapabilecek. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları paylaşıyor olacağız.

İKİ FARKLI İLAN VAR!

Yayımlanan ilanlar agöre farklı bölgelerdeki acenetelere alım yapılacak. Bu kapsamda PTTCELL için Aktif Satış Elemanı pozisyonunda Bursa Alacamescit mahallesinde alım yapılacak.

Türk Telekom ve PTT Acentesi alanında yine Aktif Satış Elemanı alımı yapılacak olup alımlar Adana Seyhan ilçesinde yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

PTT ve Türktelekom personel alımları için alımlar Tam Zamanlı yapılacak olup adayların başvuru yapabilmeleri için, Görevini yapmasına engel herhangi bir durumu olmamak, Aktif Satış Danışmanı ve Elemanı pozsyonlarında deneyimli olmak, Satış Odaklı olmak, Satış Tecrübesine sahip olan adaylar başvuru yapabilecekler.

YOĞUN BAŞVURU YAĞILDI!

İlgili alımlar için adaylar uzun süredir başvurularını gerçekeştiriyorlar. Bu bağlamda PTTCELL için 334 başvuru alındı ve Türktelekom ve PTT acentesine 156 başvuru yapıldı. Sizde bir an önce başvuru yapmalısınız.

BAŞVURULAR!

Başvuru yapacak adaylar başvurularını İnternet aracılığı ile gerçekleştirebilirler. İlgili ilanlar kariyer sitesi üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını bilgisayar ortamında veya Uygulama ortamında gerçekleştirebilecekler.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/2wObYDT

Editör: TE Bilisim