PTT sosyal medya Uzmanı alımı yapılacak. Türkiye'nin en köklü kurumlarından bir tanesi olan Posta Telefon Telgraf Anonim Şirketi'nin 81 il genelindeki şubelerinin yanısıra, iştirak kurumlarıyla da faaliyetlerini devam ettirmektedir. Bunlardan bir tanesi olan e-PTTAVM online e-ticaret platformlarından bir tanesi olarak faaliyet yürütüyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Sosyal medya uzmanı alımlarında adayların en az üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun olarak, tercihen yabancı dil  şartında İngilizce bilmeleri gerekmektedir. Diğer başvuru şartlarında YouTube, Instagram, Twitter, Facebook, linkedin gibi sosyal medya platformları yönetimi konusunda en az 2 yıl tecrübeli olmaları istenmektedir.  Sosyal medya mecra sana göre farklı içerik oluşturabilecek fikir verebilecek adaylar analiz ve raporlama sürecini takip edebilecek, sosyal medya hesaplarına profesyonel kullanabilecek, takım çalışmasına uygun, erkek adayların askerliğini tamamlamış esnek çalışma sistemine uyum sağlayabilecek problem çözme ve yenilikçi sonuç odaklı olabilecek adaylar başvuru yapabilirler.

Görevleri nedir? PTT AVM e-ticaret Platformu alınacak olan sosyal medya görevlilerinin reklam çalışmalarını yapma, Online mecralarda iletişim stratejileri belirleme sosyal medya kampanyalarını planlama ve gerekli takiplerinin yapmaları sayfaya çektiğinin planlaması, topluluk üretimin gerçekleştirilmesi, şikayetlerin soruların yorumların cevaplanması içerikleri oluşturması, reklam ve kampanyalara katılmak, diğer ekip ile koordineli bir şekilde çalışmak sosyal medya takipçi sayısını artırmasına yönelik olarak bazı çalışmalar yaparak fikirler geliştirebilmek görevleri olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? Adaylar başvurularını online olarak https://bit.ly/3eM2LzQ adresi üzerinden tamamlayabilirler.

Editör: TE Bilisim