PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketine personel alımı. Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 9 Temmuz 2020 tarihli yeni bir ilan açıkladı.

Tam zamanlı 1 kişilik imalat ve işçi alımında adaylarının okur yazar olmayan herhangi bir eğitim ve iş tecrübesi aranmadığı personel alımı gerçekleştirecek. Gaziantep Araban ilçesinde görev yapacak olan PTT personel alımı ilanı için başvurular İŞKUR üzerinden, ALO 170 hattından ya da İŞKUR Müdürlüğü'nden gerçekleştirilecek.

İlan numarası: 00005583729

Türkiye'nin en köklü kurumlarından bir tanesi olan 1840 yılında kurulan yurt sathında hizmet veren PTT iştirak Kurumu PTT para lojistik ve özel güvenlik hizmetleri şirketi  PTT'nin %100 iştiraki ve  yerli ve milli kurum olarak 2018 yılında kuruldu.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası para tahsil, tediye, işleme saklama ve dağıtım işleri yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ile işbirliği içerisinde görev yapan lojistik ve özel güvenlik hizmetlerinin geçtiğimiz günlerde kendi kariyer portalı üzerinden gerçekleştirilmekte olduğu başvurular için bir gelişme yaşandı.  Adaylar iş başvuru formu cv’lerini resmi başvuru kanalları aracıyla gerçekleştirmekteyken geçtiğimiz günlerde başvuru formunu internet sitesinden kaldırdı. Son dakika bilgisi ile İŞKUR üzerinden açıklanan ilanına başvurular devam ediyor.  İŞKUR üzerinden açıklanacak olan yeni ilanları aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim