İlanları çok sayıda kişi tarafından başvuru alan, yayımlanan ilanlarına yoğun başvuru yapılan ve yayımlanacak ilanları da merakla beklenen PTT bünyesine personel alımı yapılması gündeme gelmişti. PTT' nin iştiraki olan PTT PAL personel alım ilanı yayımlanmıştı. Lise mezunu adayların da başvuru yapabileceği bir ilan yayımlayarak, ilan bekleyenleri sevindiren PTT PAL, kısa bir süre sonra ilanı yayımdan kaldırdı.

PTT PAL 1100 PERSONEL ALIMI ERTELENDİ

PTT PAL tarafından yayımlanarak kamuoyuna duyurulan bu personel alımı süreci, yapılan açıklamalar ışığında belirli olmayan bir süre boyunca ertelenmiş, personel ihtiyaçlarının tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından kamuoyuna tekrar duyurulacağı yönünde aktarılmıştı.  PTT PAL özel bir kariyer sitesi üzerinden yayımladığı bu ilanda, başvuruları almaya başlamış, daha sonrasında başvuruları sonlandırmıştı. Yürütülen bu alımların durdurulmasının ardından yeni bir açıklama yapılmadı. İlanın ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildiği günden beri bir açıklama yapılmaması, ilan sürecinin unutulduğu yönünde bir izlenim bırakmaktadır.

PTT PAL 1100 PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELERDİ?

PTT PAL 1100 personel alım şartları, ilan yayımlandığında veya açıklama gerçekleştirildiğinde netlik kazanacak. Daha önce yayımlanan ve daha sonra ileri tarihte gerçekleştirilmek üzere ertelenen ilanda erkek adaylar için en az 22 yaşında olmak ve 32 yaşını aşmamış olmak, kadın adaylar için ise 18-27 yaşları arasında olmak şeklinde aktarılmıştı. Erkeklerde boy şartı 1,73 ve kadın adaylarda ise en az 1,64 boyunda olmak şartı aranıyordu.

Editör: TE Bilisim