PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü) 2019 yılı personel alımları için son gelişmeler neler?

55 bin personel alım yapılacağı müjdesini veren Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik'in son açıklamalarının ardından geçtiğimiz aylarda PTT iştiraklerine personel alım ilanları açıklandı ve ilanlardan PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. kurumuna geçici olarak ertelendiği duyuruldu. Adayların bu alımın yeniden ne zaman duyurulacağını merakla sormaktalar.

55 BİN PERSONEL ALIMI;

PTT Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik yapmış olduğu açıklamalarda 5 bin kişilik alımlar şeklinde 55 bin personel alımı yapılacağını aktarmıştı ve ilanların ne zaman duyurulacağı açıklanmamıştı. PTT iştiraklerinden PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. ve PTTem kurumlarına geçtiğimiz aylarda Kpss olmadan bilişim personeli ve insan kaynakları alanlarına personel alımları açıklandı.

E-ticaret alanlarında faaliyet gösteren 2012 faaliyete geçen, Türkiye’nin ilk üç boyutlu sanal alışveriş merkezi olarak ePttAvm ile faaliyetlerini hızla arttırıyor. PTT iştirakinin personel ihtiyaçlarının giderilmesi için yeni ilanlar açıklanabilir. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak.

YENİ İLAN; PTTem BİLİŞİM ALANINDA - KPSS ŞARTI YOK;

Pazaryeri platformu ePttAVM e ticaret alanında yeni başlayacak projelerinde görevlendirilmek üzer PHP Developer personeli alınacak. Adayların mySQL ile PHP alanlarında en az 2 yıl iş tecrübesi olması gerekecek. Daha önce Git, SVN en az bir versiyonu kullanmış olmaları MVC teknolojisini OOP yaklaşıma hakim olmaları gerekmektedir. Diğer şartlarda ise takım çalışmasına uygun, tertipli ve düzenli kod yazabilen, doküman ve yorum yazmaktan kaçınmayan, kendisine verilen işleri dört dörtlük yerine getirebilen, pozitif enerjisi yüksek proaktif, Ankara ilinde ikamet eden, erkek adayların askerliğini en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları yada askerliini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Diğer tercih nedenlerinde ise; PHP7 deneiymi, NoSWL bilgisi ve deneyimi, SOLID, DRY, KISS geliştirme prensiplerine içselleştirebilen, PHP frameword hakkında bilgi sahibi SOA, REST, API, web service konularında bilgi ve tecrübeli olanlar tercih edilebilecek. Detaylar için: https://goo.gl/JUmrLL

Diğer personel alımlarından ve gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indrebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim