Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. ülke genelindeki posta dağıtım merkezlerindeki gişe memuru, dağıtıcı, veznedar, avukat, uzman yardımcısı kadroları dışındaki ilanları açıklanmaya devam ediyor. Son olarak PTT İştiraklerinden ePTTAVM'nin bilişim personelleri kadrolarında açıkladığı 2 kadronun detaylarını aktarmak istiyoruz.

PTT İŞTİRAKİNE PERSONEL ALMI;

Ruby Developer kadrosundaki alımlarda adayların Ruby, MySQL bilgisi, GİT, CI, OOP, nesne tabanlı programlama, yetenekleri olması gerekmektedir. Ruby geliştirici alanında iş arayışı olan adayların başvuru yapabileceği bu kadrodaki alımlar için kod tasarlama uygulamaları en iyi performansta ve kalitede yanıt verilebilirliğinin sağlanması, hata tespiti sorun çözümlerini tasarlayan ve organizasyonların korunmasına yardımcı olan personeller MVC, Mocking, ORM ve RESTfu kavramlarına da aşinalık kazanmış olmaları gerekmektedir. Öncelikle temiz ve okunabilir ir Ruby kodu yazma becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

Kıdemli yazılım mühendisi alımlarında ise adayların PHP dilinde kod yazabilmeleri, PostgreSQL, PHP, SOAP, Veri Yapıları, Yazılım Geliştirme, JSON, MySQL, Linux yeteneklerine sahip olmak gerekmektedir. Büyük ölçekli web uygulamalarının tasarımını ve geliştirilmesi konusunda kendini uzmanlaştırmış olmaları istenilmektedir. PHP yazılımı mühendisi web geliştirme uzmanları kadrolarındaki alımlara başvuru yapmaları istenilmektedir. Adaların 4 yıldan fazla süredir PHO geliştirici olarak deneyim sahibi olması ve özellikle yüksek trafik alan web sitelerinde güçlü uygulamalar mimarisi becerilerinde deneyimli olmaları gerekmektedir. E-ticaret sistemleri geliştirilmesinde Linux geliştirilmesinde deneyim sahibi olmak gerekmektedir.

Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. İştiraklerinden bir tanesi olan ePTTAVM elektronik ev ürünlerinden mutfak gereçlerine bir çok kategoride alışveriş sunan bir e-ticaret platformudur. Başvurular nasıl yapılacak. Adaylar https://bit.ly/2RH9XnC adresi üzerinden başvurularını tamamlayabilirler. gelişmelerden anında haberdar olmak için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim