1995 yılında kurulan Pronet, tüm Türkiye’ye yayılan hizmet ağı ile 200 bine yakın abone ve 1 milyonun üzerinde kullanıcıya geniş kapsamlı ve yenilikçi hizmet sunmakta olup her geçen gün müşteri ağını geliştirmekte olup hem sahada hemde şubelerde müşteri memnuniyetini artırmak için yeni personel alımı ilanları yayımlamaktadır. İlgili ilanlar ile personel kadrosunu güçlendirmekte olan Pronet ilanlarını kariyer sitelerinden duyurmakta olup son ilanlarında farklı şehirler için portföy yöneticisi personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki aranmakta olan şartlar nelerdir ve adaylar bu ilanlara nasıl başvuru yapabilir?

Aranan Şartlar Nedir?

Pronet tarafından farklı şehirlerde çalışmak üzere portföy yöneticisi personeli alımı yapılacağı belirtildi. Peki başvuru yapacak olan adaylarda hangi şartlar aranmaktadır? 

  • Tercihen önlisans mezunu,
  • Satış alanında en az 2 yıl istikrarlı bir deneyimi olan,
  • Tercihen mevcut portföyü bulunan,dinamik ve iletişimi kuvvetli,
  • Portföy yönetimi deneyimlemiş ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan,
  • Hedeflerle çalışma motivasyonu ve başarma hırsı yüksek,
  • İlgili bölgede ikamet eden ya da edebilecek.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Pronet'in personel alımı ilanında bu şartlar aranmakta olup farklı şehirler için alımlar yapılmaktadır. Adayların başvurularını gerçekleştirmek için https://bit.ly/32CwqGK linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmekte olup bu link üzerinden başvurularını tamamlaması gerekmektedir. İlanlara sadece o bölgede ikamet etmekte olan adaylar başvuru yapabilmektedir.

https://bit.ly/32CwqGK

Editör: TE Bilisim