Türkiye'nin güvenlik hizmetleri konusunda önemli yatırımları bulunan ev, iş yeri, kamu binası gibi pek çok alanda projeleri ve hizmetleri olan 1 milyonun üzerinde kullanıcı ağı ile Pronet Güvenlik Hizmetleri açık pozisyonları için yeni personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Pronet Güvenlik Hizmetleri personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. İŞKUR üzerinden genel olarak güvenlik görevlisi pozisyonu için personel alımı gerçekleştiren Pronet Güvenlik Hizmetleri interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de diğer pozisyonlarını duyurmaktadır.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Pronet Güvenlik Hizmetleri
Açık Pozisyon Sayısı: 35'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Pronet Güvenlik Hizmetleri 35'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Montaj Ekip Şefi
Tele-Satış Uzmanı
Meslek Lisesi Stajyeri (Bostancı Ofis)
Servis Şefi
Saha Satış Uzmanı
Direct Sales Manager
Montaj Teknisyeni
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Part Time Müşteri Temsilcisi(İngilizce)
Saha Satış Uzmanı
Satış Müdür Yardımcısı

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta 35'e yakın kadro için personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar tüm pozisyonları görebilir ve istediği pozisyonlar için personel alımı müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/9XXARB
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYINIZ

Editör: TE Bilisim