Ülkemizin en önemli petrol firmaları arasında yer alan ve hem şehir merkezlerinde hemde şehir dışı bir çok noktada bulunan mağazası ile milyonlarca müşteriye hizmet vermekte olan Petrol Ofisi büyüme oranını her geçen sene artırmaya devam ettiği gibi personel kadrosunu da geliştirmeye devam ediyor. İlgili ilanlarını açık pozisyonlarına göre hazırlamakta olan Petrol Ofisi kariyer sayfalarından duyuru yaparak müracaatları kabul ediyor ve başvuruları alıyor. Peki Petrol Ofisi personel alımı ilanları hangi kadrolar için yayımlandı ve adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir.

Alınacak Kadrolar Nelerdir?

Petrol Ofisi tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında ilgili kurumunVergi Uzmanı, Vergi Kıdemli Uzmanı, Sigorta Operasyon Uzmanı, Petrol Ofisi İle Geleceğe Bir Adım Staj Programı, Mekanik Bakım Teknisyeni, Supply Operations Specialist, Satınalma Kategori Yöneticisi, Sevkiyat ve Performans Uzmanı, Teminat ve Limit Operasyon Yöneticisi gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki bu pozisyonlar için uyum sağlamakta olan adaylar müracaatlarını hangi kanal aracılığı ile yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Petrol Ofisinin yukarıdaki pozisyonlarına başvuru yapacak olan adayların öncelikle https://bit.ly/387N5Dm linkini kopyalaması ve tarayıcılarına yapıştırması gerekmektedir. Ardıından ilgili firmanın ilanlarını gören adaylar kendisine uygun olan ilana tıklayarak nitelikleri öğrenebilir ve niteliklerinin uyum sağlaması halinde CV'lerini hazırlayarak yine aynı sayfa üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.