Türkiye'nin en büyük hava yolları taşımacılığı firmalarından bir tanesi olan Pegasus A.Ş. online başvurular ile kabin memuru hostes alımı yapıyor. Buna göre başvurularda tecrübe aranmayacak. Başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olması, eğitim düzeyinde ise en az önlisans mezunu olması istenilmektedir. Yurt dışı ve yurt içinde konaklamalı olarak görev yapmaya engel bir durumun olmaması istenilmektedir. Diğer yandan adayların iyi derecede İngilizce bilgisinin olması, erkek adaylar için 1,70-1,85 boy şartlarını, kadın adayların ise 1,60-1,75 boy şartını taşıması istenilmektedir. Diğer yandan erkek adayların askerliğini tamamlamış veya iki yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir. Kabin memuru üniforması vücudun görülen yerlerinde pircing, yanık yara izlerinin bulunmaması istenilmiştir. Yaş şartında ise 30 yaşını geçmemiş olmak gerekmektedir. İkamet şartında ise İstanbul Anadolu yakasında ikamet edenlerin başvuru yapmaları istenilmiştir.

BAŞVURU SÜRECİ;

Başvuru yapan adaylar Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından sınava davet edilecekler. Fiziki şartların testi için boy kilo ölçümü yapılacak. İngilizce yazılı sınavı ile sözlü sınavı gerçekleştirilecek. Daha sonra genel yetenek testinde geçen adaylar mülakat sınavına davet edilecekler.

Kabin Memurlarının görevleri; Havacılık sektöründe çalışan kabin memurları uçuşlarda yolcularla ilgilenirler. Onların rahat bir yolculuk geçirmesini sağlarlar. Maaşları ne kadar? 2020 yılında ortalama 3.500 Tl ile 6 Bin Tl arasında maaş hakları bulunmaktadır

İlan detayları: https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer/kabin-memuru-basvurulari/tecrubesiz-kabin-memuru