Türkiye başta olmak üzere pek çok ülkede lider hava taşımacılığı firmalarından bir tanesi olan Pegasus özellikle yaz aylarından milyonlarca yolcu taşımakta ve her sene büyüme oranını daha da artırmaktadır. Uygun bilet fiyatları ile genel olarak tercih edilmekte olan hava yolu firması Pegasus müşteri memnuniyetinin artması ve uçuşlarda ya da işlemler aksaklığın yaşanmaması için personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. İnteraktif iş ilanları siteleri ile açık pozisyonları belirtmekte olan kuruluş resmi internet sitesinde bulunan kariyer sayfasında da interaktif iş ilanları sitelerine yönlendirme yapmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında bazı açık pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurdu. Bu ilanlara başvuruları yayımlamış olduğu kanallar vasıtası ile kabul eden kuruluş hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

Bütçe ve Raporlama Uzmanı
Ofis Destek Elemanı - Engelli
Sistem ve Network Operatörü
REVENUE MANAGEMENT ASSISTANT SPECIALIST

Yukarıda belirtilmiş olan açık 4 pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar pozisyonlarda belirtilmiş olan nitelikleri sağlıyor olması gerekmektedir. Detayları öğrenmek ve başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-is-ilanlari-c7740-p32618/
Editör: TE Bilisim