Hava yolu firmaları arasında yer almakta olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi ülkemizin en çok tercih edilmekte olan hava yolu firmalarından bir tanesidir. Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanan açık pozisyonlar kamuoyuna duyuruldu.

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulan açık pozisyonlarına bakıldığında 15'e yakın iş ilanı için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 15

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi 15'e yakın açık pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.
Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı
Project Manager
Simülatör Teknisyeni
Sistem ve Network İşletmeni
Teknik Eğitmen
Network Uzmanı
Teknik Kalite Güvence Uzmanı
Bütçe ve Raporlama Uzmanı
Yer Ekipman Bakım Onarım Uzmanı

BAŞVURULAR

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi yukarıda yer alan pozisyonlar bata 15'e yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linkleri takip ederek uygun pozisyonlar için aranan şartları gözlemlemesi ve gerekli müracaatlarını yine aynı kanal aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/e0hmmb
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim