Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü OGM bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru ne zaman yapılacak? İşte tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADRO:

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak çalıştırılmasına ilişikin Helikopter pilotu alımı yapacağın ilan etti. Adaylardan KPSS şartı aramıyor ancak diğer aranan genel ve özel şartlar şöyledir.

 ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NEDİR?

OGM adayların başvuru yapabilmeleri içni adayladan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerlik hizmetini yapmış olmak, Atanmak istediği unvanla ilgili olarak ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşımak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (yapılacak mülakat sonucu başarılı olan ve Orman Genel Müdürlüğü’ne atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek) gibi nitelikler talep edilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR? 

4 kişilik boşluk ile helikopter pilotu alımı yaplacak olup adaylardan özel olarak, SHGM tarafından onaylı Pilot lisansı veya kara havacılık okulu mezuniyet diploması olmak, En az 1500 saat helikopter uçuşu olmak, Yetkili sağlık kuruluşlarından onaylı sağlık sertifikası olmak, EN az level 4 ingilizce bilgisi olmak, En fazla 55 yaşında olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına 07 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlayacak ve en geç 14 Ekim 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Adyalar başvurularını . Beştepe Mah. Söğütözü Cad. No: 8/1 06560 YENİMAHALLE / ANKARA adresindeki Orman Genel Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı Havacılık Şube Müdürlüğü adresine şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

OGM 1146 PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim