Hava Yolu Firması olan Onur Air kadrosunda ihtiyaç bulunan pozisyonlarda alımlar yapacak. 1992 yılından beridir havacılık sektöründe bulunan ve 22 uçak filosu bulunan havacılık ulaşım sektöründe önemli yere sahip olan Onur Air çok sayıda personel alımları yayımladı. İşin olsa ekibi olarak hava yolları firmalarında görev almak isteyen adaylara yönelik başvuru detaylarını aktarıyoruz.

İSTANBUL YENİ HAVALİMANINA PERSONEL ALIMI;

Genel Başvuru ilanına başvuru yapan adaylar İstanbul Yeni hava Limanında çalışma imkanı bulacak. 4 yıllık Lisans mezunu olan office programlarına hakim, sözlü ve yazılı iletişim kurabilecek İngilizce bilgisine sahip olan, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, insan ilişkileri ve ifade yeteneği güçlü adaylar aramakta. Adaylar tecrübeli ya da tecrübesiz başvuru yapabilecekler. 

Diğer alım yapılan pozisyonlarda Eğitim teknolojisi uzmanı, kalite mühendisi, Mühendis, Sözleşme Yönetimi Uzmanı, Stratejik planlama ve bütçe uzmanı, MIS Specialist pozisyonlarında alımlar gerçekleşecek.

Başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak. Yeni yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru şartlarına uyan adayların son başvuru tarihinden önce başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. 

İlanlara erişmek için : https://goo.gl/8NXJ5r

Editör: TE Bilisim