Ondokuz Mayıs Üniversitesi İŞKUR üzerinde yayımladığı ilana göre 3 farklı kadro ile 71 kişilik alım yapacak. Söz konusu alımlar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesine yapılacak ve başvuru yapmak için en az lise mezunu olmak yetiyor. Bu kapsamda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında aşağıdaki kadrolarda personel alınacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine, Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi pozisyonunda 36 Erkek ve 20 Bayan alınacak. Koruma ve Güvenlik Hizmetleri kadrosunda 8 erkek ve 2 bayan alınacak. Temizlik Görevlisi kadrosunda ise 5 Kadın Erkek personel alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURULAR:

Üniversite Hastanesine 71 personel alımı için başvuru süresi başladı. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilmiş lup en geç 03 Temmuz 2002 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda İŞKUR üzerinden yapacaklardır. İlgili İŞKUR başvuru sayfasına giriş yaparak ( esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx ) "İşyeri Ünvanı" yazan kısma " ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ" yazarak ve ara butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

1. Kura işleminin yeri ve zamanı www.omu.edu.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır.

2. Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreç www.omu.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.

3. Noter kura çekilişi www.omu.edu.tr internet adresinden canlı olarak yayınlanacaktır. Kuraya katılmak isteyen adaylara Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uymaları şartıyla izin verilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim