1978 yılında OYAK'ın iştirakı olarak kurulan OMSAN lojistik ülkemizin en önemli taşımacılık firmalarından bir tanesi olarak bilinmekte olup özellikle ulusal ve uluslararası ölçekte kapıdan kapıya kara, hava, deniz, demiryolu taşımacılığı ile her sene ünlenmeye devam etmektedir.

Yatırımlarını sürdürmekte ve yurt içi ile yurt dışı taşımacılık seferlerini giderek artırmakta olan OMSAN Lojistik açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta nitelikler belirlemekte ve kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurularını gerçekleştirmektedir. Yeni ilanlara göre personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

OMSAN Lojistik iş ilanları için farklı pozisyonlara personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilir olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak şartları aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR? POZİSYONLAR NELERDİR?

OMSAN Lojistik kendi bünyelerinde istidam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Buna göre kamyon pazarı satın alma yetkilisi, sistem analisti uzmanı, müşteri ilişkiler uzmanı, satış uzmanı, antrepo yetkilisi, operasyon işlem yetkilisi, satış ve operasyon uzmanı, dağıtım operasyon yetkilisi, saha operasyon yöneticisi pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların başvurularını tamamlayabilmek için https://goo.gl/wLwJAo linkini kopyalaması tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını da bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim