Olay TV iki farklı kadroda personel alımı ilanı açıkladı. Alım ilanlarından bir tanesi muhasebe kadrosunda olacak. Bir diğeri ise insan kaynakları sorumlusu kadrosunda olacak.

Bursa yerel TV kanalı Olay TV geçtiğimiz yıl, ekonomik nedenlerle kapatıldığı açıklamıştır. İş adamı Cavit Çağlar'a ait olan televizyon kanalının kapanmasının ardından aylar sonra, İstanbul iline taşındığı ve Ulusal Haber kanalı olarak yayınına devam edeceği açıklandı. Olay TV ne zaman açılacak? Yapılan son açıklamalara göre ekim ayı içerisinde yayın hayatına başlaması bekleniyor. Bu süreçte de personel alımı ilanları açıklamaya devam ediyor.

MUHASEBE PERSONELİ ALIMI;

İdari birimleri görevlendirmek üzere muhasebe personeli ve insan kaynakları sorumlusu alınacak. Muhasebe eleman alımı başvurularında en az 5 yıl tecrübe şartı aranıyor.

Eğitim şartları; Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Tecrübe şartları; Genel muhasebede 5 yıl ve üzeri tecrübe sahibi olmak gerekmektedir. 

Tecrübe şartları arasında; muhasebe programları kullanabilen, Office programları kullanan, e-defter konusunda tecrübeli olan, vergi, İş, ticaret ve mali hukuk alanlarında teşvikler konusunda bilgi sahibi olan adaylar başvuru yapabilirler.

İNSAN KAYNAKLARI UZMANI ALIMI;

Olay tv iş ilanlarından bir diğer kadro olan insan kaynakları uzmanı alımında adayların insan kaynakları alanında daha önce çalışmış ve basın İş kanunundan anlamaları gerekmektedir.

Eğitim şartları; Üniversite mezunu olmak.

Adayların tecrübe şartlarında basın iş kanunundan anlamaları istenilmektedir. İnsan kaynalarında 5 yıl ve üzeri tecrübeli olmak. Daha önce basın yayın organlarında ve televizyonculuk alanında çalışmış olmaları istenilmektedir.

Başvurular nasıl yapılacak? Başvurular kariyer portalları üzerinden yapılacak. Açıklanan iki farklı kadrodaki alım ilanlarına göre tecrübeli adaylar istihdam edilecek olup başvuru şartların tamamını https://www.secretcv.com/firma/olay-radyo-ve-televizyon-yayincilik-is-ilanlari adresi üzerinden detaylı olarak bilgi alabilir ve başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim