İlk kez 2010 yılında Nusr-Et Steakhouse Firması adıyla et severlere hizmet vermeye başlayan ve pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başaran Nusret Yurt içinde İstanbul Ankara Muğla gibi illerin yanı sıra Yurt dışında pek çok sayıda et restaurantı bulunuyor. Personel istihdamları konusundaki detayları da işin olsa ekini olarak aktarmaya devam ediyoruz.

9 farklı kadroda en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar belli oldu. Nusr-Et Steakhouse Hangi kadrolarda personel alımı yapacak? Salatacı, Mutfak komisi, Kasap, Chef De Partie-Cafe Di Dolce, Şarap Servis Elemanı, kadrolarında alımlar yapılacak. Garson alımlarındaki başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

NUSR-ET STEAKHOUSE LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Adayların akıcı bir şekilde İngilizce bilgisini olması, eğitim düzeyinde ön lisans yada lisans mezunu olmak, en az 5 yıl servis tecrübesinin olması, Steakhouse bilgisinin olması, kendine güvenen, enerjik, doğal, her misafiri özel hissettiren adayların başvuru yapmaları istenilmektedir.

Salatacı alımında ise adayların en az lise ön lisans yada lisans mezunu Gastronomi bölümlerinden mezun, en az 2 yıl iş tecrübesine sahip, hijyen konusunda bilgili, gıda güvenliği konusuna bilgi sahibi, gelişmelere ve yeniliğe açık vardiyalı çalışabilecek. Esnek çalışma saatlerine uyumlu adaylar başvuru yapabilecekler.

Komi alımlarında ise adayların en az lise mezunu olup 1 yıl iş tecrübesine sahip hijyen konusunda bilgi sahibi olmak, yeniliğe ve gelişmeler açık adayların başvuru yapması istenilmektedir. Kasap kadrosundaki alımlarda adayların 5 yıl benzer konseptlerde görev yapmış olmaları, ekip alışmasına uygun olmaları istenilmektedir. İlanlara nasıl başvuru yapılacak?

Adaylar http://bit.ly/38JNqgc link üzerinden ilgili ilanlara erişebilirler. Başvurularını internet ortamından tamamlayabilirler.

Editör: TE Bilisim