Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumu dışı personel alım ilanları açıklandı. Bu alımlardan bir tanesi de Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına gerçekleşecek. Adaylar için son gelişmeleri, başvuru şartlarını hangi kadrolarda ne kadar personel alımı yapılacağını detayları ile aktarmak istiyoruz.

BELEDİYEYE ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIMI;

Muğla Belediyesine 95 personel alımı ilanlarından ilki büro memuru kadrolarında olacak. Büro memuru olarak 28 kişi alınacak. Daimi işçi statüsündeki başvurular 23 Ekim ile 24 Ekim tarihleri arasında alınacak. Adaylar Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Menteşe, Milas Ula illerinde görevlendirilecek. Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları, en az lise mezunu olmaları, bilgisayar Office programlarını kullanabilmeleri ve belirtilen il ve ilçede ikamet etmeleri gerekli olacak. Aynı ilanda 1 kişilik kesimhane işçisi alımı gerçekleşecek. Buna göre Milas ilinde tam zamanlı olarak görevlendirilecek olan kesimhane personeli kadrosundaki alımlarda ilköğretim mezunu olmak yeterli olacak.

İlan detayları için tıklayın

TEKNİKER, MÜHENDİS İŞÇİ ALIMLARI;

Muğla Belediyesi Trafik işçisi alımı ilanına başvurular 21 ile 22 Ekim tarihleri arasında alınacak. Bu kadroda 9 kişi istihdam edilecek. Menteşe, Milas ilinde tam zamanlı olarak görevlendirilecekler. Ulaştırma teknikeri trafik hizmetleri kadrosunda 3 kişi istihdam edilecek. Buna göre 2 yıllık ulaştırma ve trafik hizmetleri bölümünden mezun olmak gerekli olacak. Adayların AutoCad yazılımı etkin olarak kullanabilmeleri gerekecek.

Temizlik görevlisi alımında Bodrum ilinde istihdam edilecekler. Adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve vardiyalı çalışmaya uygun olmaları gerekli olacak. Bu kadroda 7 kişi alınacak.

Palamarcı kadrosunda 14 kişi alınacak. Lise ve dengi okullardan mezun olan usta gemici yeteklerine sahip gemiadam belgesine sahip STCW sertifikasına sahip adaylar başvuru yapabilecekler. Otomotiv kaporta ustası kadrosunda 1 kişi alınacak. Adayların Lise motor bölümünden mezun olmaları gerekli olacak.

Otobüs kamyon bakım onarımcısı alımında iki kişi alınacak. Otomotiv teknikerliği ustalık bölümü sertifikasına sahip olmak gerekecek. Oto bakım onarım işçisi kadrosunda 3 kişi alınacak.

Ön büro misafir ilişkileri görevlisi büro elemanı kadrosunda 5 kişi alınacak. Kızakçı kadrosunda iki kişi alınacak. Kaynakçı olarak 2 kişi, iş bakım ve onarımcısı olarak 2 kişi, lastik tamircisi olarak 1 kişi, operatör, tekniker, mühendis kadrolarında da çok sayıda personel alım ilanları bulunuyor. Tüm bu kadrolarda toplam memur, işçi ve personel alımı kadro sayısı 95 olarak açıklandı.

İlanlara erişmek için tıklayın

Editör: TE Bilisim