Devlet Personel Başkanlığı geçtiğimiz günlerde bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 1500 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık başvurularda son günlere gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar başvurularını haberimizin devamında bulunan başvuru bilgileri üzerinden gerçekleştirebilirler.

İLANIN DETAYLARI:

Milli Savunma Bakanlığı ( MSB )'na bağlı askeri işyerlerinde Kamu Kurum vey Kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve Esaslar hakkında yönetmelik hükümleri uyarıncak daimi sürekli işçi alımı yapacak. Farklı pozisyonlarda toplamda 1500 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Başvuru yapacak adaylar Mutlaka Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak zorunda ve aranan diğer şartları taşımak zorundadırlar. Peki adaylardan hangi şartlar aranacak?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Milli Savunma Bakanlığı 1500 işçi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 YaşınıTamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak, Kamu Haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım pozisyonunda göre belirtilen alanda mesle ksahi iolmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVRULAR:

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte 20 Haziran 2018 tarihinde başlamıştır. Adaylara başvuru için 10 gün süre verilmiş olup artık bu sürenin sonuna gelinmiştir. Adaylar en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını yapmak zorundadırlar. Söz konusu ilan için başvurular, Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) tarafından alınacak olup İŞKUR tarafından ilan edilecek nihai listede yer alan adaylar sözlü sınava katılmak için adreslerine gönderilecek tebligatta belirtilen tarihler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi, TCKN yazılı olduğu adli sicil kaydı, öğrenim belgesi, askerlik durum belgesi, 2016 KPSS sonuç belgesi evraklar ile işyerlerince istenecek diğer belgeler sınav yapılacak işyerine teslim edilecektir. İlanın Tam Metni İçin aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim