Milli Savunma Bakanlığı kendi bünyesine en az lise mezunu memur alımı yapılacağı geçtiğimiz aylarda MSB resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuştu. Belirlenen başvuru şartlarına göre yapılan başvurular MSB yetkilileri tarafından değerlendirmeye alınarak adayların Milli Savunma Bakanlığı bünyesine alımları için çalışmalar yapıldı. Aralıkta başlayarak Şubat ayının 2. haftasına kadar süren başvurular da MSB içerisinde kamu personeli olmak isteyen adayların başvuruları bugün sonuçlanacak.

Sonuçlar 18 Mart Sonrası Açıklanacak

Milli Savunma Bakanlığı bünyesine yapılan başvurularda birçok vatandaş kamu personeli olabilmek için MSB'nin belirlemiş olduğu başvuru şartlarını da dikkate alarak başvurularını yaptı. Yapılan başvurulara göre adayların Şubat ayının 2. haftasına kadar olan süreç içerisinde yapılan başvurular durdurlarak adayların başvuruları değerlendirmeye alındı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından oluşturulan memur alımı takvimine göre ise adayların başvuru sonuçları 18 Mart 2019 (dün) tarihinden sonra açıklanacağı belirtilmişti. Memur takvimini dikkate alan adaylar sonuçların Bu hafta içerisinde açıklanacağını tahmin ediyorlar. Bizlerde İşin Olsa ekibi olarak sonuçların an ve an takibinde olup, açıklandığı zaman haber sitemizde sizlere duyuracağız. 

Sonuçlar PERTEM'den Duyurulacak ( personeltemin.msb.gov.tr )

Başvuru yapan adayları heyencan sararken memur takviminde belirtilen tarihlere göre kamu personeli olmak isteyen kişilerin sonuçları bu hafta itibariyle duyurulacak. Adaylar sonuçlarını PERTEM sayfasından öğrenebilecek.

Editör: TE Bilisim