Milli Savunma Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere boş bulunan pozisyonların doldurulması için çok sayıda personel alımları yapılmaktadır. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bağlı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı yaptığı açıklaması ile personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuru ile şoför pozisyonu için personel alınacağı belirtildi. Peki toplam kaç personel alınacak? Kimler başvurabilir ve detaylar nedir?

Kimler Başvurabilir

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığından yapılan açıklama ile şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak olan personel Ankara İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak. 

En az lise mezunu olmak
Ağır ve Tehlikeli İşler Yönetmeliği kapsamına giren işlerde çalışmasında engeli bulunmamak
SRC - 5 Belgesine Sahip Olmak

Toplam alınacak personel sayısı 9 şoför olarak duyurulmuş olup söz konusu aday Ankara İl Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olup yayımlanan bildiriye göre farklı bölgelerde ki iş yerlerinde de istihdam edecek. Başvurular 16 Aralık 2016 tarihimde başlamış olup 26 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihler arasında yapılmayan başvurular geçersiz sayılacak. Detayları öğrenmek ve başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim