Ülkemizin önemli parakende mağaza şirketleri arasında yer almakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi bilindiği üzere diğer mağazalardan farklı olmak üzere sanal market ile müşterilerinin evine kadar tüm siparişleri götürmekte olup corona virüsü salgınında 2 hafta içerisinde 1000 yeni sanal market personeli alımı yapılacağını duyurdu. Siparişlere neredeyse yetişemeyen Migros Ticaret Anonim Şirketi işlemlerin hızlandırılması için sanal marketi büyütmeyi planladı ve 1000 kişilik personel alımı ilanı yayımladı. Peki nasıl başvurulacak, detaylar nedir?

Adaylar Hangi İşi Yapacak?

Migros Ticaret Anonim Şirketi corona virüsü döneminde en çok siparişi sanal market üzerinden almaya başladı. Buna göre işe alım yapılan adaylar depolarda malların toplanması, kategorilere göre ayrılması, araçlara yükleme, araç ile siparişi veren kişinin evine ürün teslimi vb. gibi pozisyonlarda görev alacak. Şu anda bir çok kişi siparişlerini Migros Ticaret Anonim Şirketinin sahip olduğu sanal market üzerinden vermektedir.

Şartlar ve Başvurular

Migros Ticaret Anonim Şirketi iki haftada 1000 sanal market personeli alımı yapacak olup şartlar belirtilmemiştir. Ancak en az lise mezunu, kılık kıyafetine önem gösteren, güler yüzlü, tercihen araç ehliyeti bulunan kişilerin başvuruları kabul edilecek olup Migros Ticaret Anonim Şirketinin 1000 sanal market personeli alımına başvuru yapmak isteyenlerin hemen aşağıda yer almakta olan linki takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi geremektedir.

https://www.migroskurumsal.com/IKLogin.aspx?IcerikID=452

Editör: TE Bilisim