Ülkemizin parekende mağazacılık alanındaki en önemli firmaları arasında yer almakta olan Migros Ticaret Anonim Şirketi her sene ciddi yatırımlar gerçekleştirmekte ve personel kadrosunu da güçlendirmektedir. Buna göre corona virüsü sebebi ile sanal market alışverişlerine yetişmekte zorlanan Migros 10 gün gibi kısa bir sürede toplam 2200 kişiye iş verdi. İş alanlarındaki büyüme oranını artırmakta olan Migros bunla yetinmeyerek 1000 personel alımı yapacağını duyurdu ve adayların halen başvuruları alınmaya devam ediyor. Peki Migros 1000 personel alımında müracaatlar nasıl yapılacak?

10 GÜNDE 2200 PERSONEL ALINDI

Migros sanal market alışverişlerinin artması ile birilikte 10 gün gibi bir sürede toplam 2200 personel alımı gerçekleştirdi. Alınan personeller sanal market üzerinde çalışmakta ve siparişleri hazırlayarak ürünleri müşteriye göndermekte ya da götürmektedir. 2200 kişilik personel alımı haricinde Migros sanal market üzerine personel almaya devam edeceğini duyurdu ve 1000 kişilik personel alımı daha yapacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Migros sanal markette çalışacak 1000 personel alımı gerçekleştirecek olup başvuru yapacak olan adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git butonuna basarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Başvuru yapan adayların tüm bilgileri incelenmekte olup uygun görülen adayların başvuruları kabul edilerek işe alım süreçleri gerçekleştirilecektir. 2 hafta gibi bir sürede 1000 kişilik personel alımı yapılması planlanmaktadır.