Mesleki Yeterlilik Kurumu resmi internet sayfasında yapmış olduğu duyurusuna göre boş kadroda bulunana personel ihtiyacını gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda Teknik Uzman alımı gerçekleştiriyor. 5544 Sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanunun 20/A maddesine dayanılarak yüyürlüğe giren Mesleki Yeterlilik Kurumundan Geçici Süreli Çalışmaya İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde Mesleki Yeterlilik Kurumu Geçici Süreli çalışıtılmak üzere Kişi Havuzuna ilgili ulusal yeterliliklerde tanımlı değerlendirici ölçütlerine göre Teknik Uzman Personel alacak. 

Mesleki Yeterlilik Kurumu Hangi Bölümlerde Alım Yapacak?

 Mesleki Yeterlilik Kurumu Geçici Süreli çalışacak Kişi Havuzuna, İnşaat, İnşaat ( İş Makineleri ), Ulaştırma, Haberleşme ve Lojistik Sektörü (Lojistik alanı), Ulaştırma, Haberleşme ve Lojistik Sektörü (Demiryolu/raylı sistemler alanı), Ulaştırma, Haberleşme ve Lojistik Sektörü (Limancılık alanı), Metal, Metal ( Talaşlı üretim alanı ), Metal (Demir çelik alanı), Metal (Metal işleme), Metal (Kaynak alanı), Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik (Asansör), Elektrik-Elektronik (Yüksek gerilim alanı), Otomotiv (Üretim), Otomotiv (Servis), Tekstil (Tekstil teknolojileri), Tekstil (Hazır giyim alanı), Turizm ve Yiyecek-İçecek, Bilişim Teknolojileri, İş ve Yönetim, Enerji (Doğalgaz), Medya-İletişim, Toplumsal ve Kişisel Hizmetler  Sektör ve Alanlarında çok sayıda personel alacak. 

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?
  • En Az Lise üstü seviye Mezunu olan adaylar ( tercihen Lisansn mezunu olan adaylar),
  • Mesleki Yeterlilik Kurumu, KÜRKAK veya kalite yönetim sistemleri denetimlerinde daha önce görev almış  olan adaylar,
  • Ulusal Yeterlilik Sistemi ve bileşenleri hakkında bilgi sahibi olmak,
  • Ulusal meslek standardı ve ulusal yeterliliklerin hazırlanması çalışmış olmak tercih sebebidir.
Başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıdaki verilmiş olan başvuru linkini kullanarak açılacak sayfada kişi havuzu seçeneği ile kayıt işlemi yaparak gerekli adımları doldurduktan sonra Teknik Uzman başvuru seçeneğinden pdf formatında çıktı aldıktan sonra imzalayarak en geç 21 Aralık 2016 tarihi mesai bitimine kadar başvurularını yapmanız< gerekmektedir. Başvurular, Ziyabey caddesi, 1420. sokak No:12 Balgat-ÇANKAYA/ANKARA adresinde bulunan Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına şahsen ya da posta yolu ile ulaştırınız.

Başvuru Linki için Buraya Tıklayınız. 
İlanın tam duyuru halini görmek için şu linki kullanın : http://www.myk.gov.tr/index.php/tr/duyurular/63-genel/2563-myk-gecici-suereli-caltrlacak-kii-havuzuna-ulusal-yeterliliklerdeki-deerlendirici-oelcuetlerini-haiz-teknik-uzman-alnacaktr
Editör: TE Bilisim